Passa al contingut principal

Les conferències

"Per divulgar cal transmetre passió pel coneixement"Domènech i Montaner. Arts gràfiques i projectes editorials.23 d’abril 2018. Hotel Casa Fuster, Barcelona.

L’empremta de Lluís Domènech i Montaner al Camp de Tarragona. 12 de febrer 2018. Fundació Trencadís – Cambra de la Propietat de Tarragona, al Centre de Lectura de Reus.

Domènech i Montaner. Claus per entendre la seva arquitectura. 1 de febrer 2018. Aula de la Gent Gran Manresa- Universitat Politècnica de Catalunya, Manresa.

Domènech i Montaner i el primer catalanisme. Recinte Modernista Sant Pau, 30 de desembre 2017, Restaurant de la Misericòrdia, Canet de Mar

Domènech i Montaner i el primer catalanisme. Recinte Modernista Sant Pau, 23 de novembre 2017, Sala Cultural Ramon de Capmany, Canet de Mar.

Domènech i Montaner i les Bases de Manresa. 7 de setembre 2017. Sala Cultural Ramon de Capmany, Canet de Mar.

Domènech i Montaner: Art Total. 13 de juny 2017. UNED Barcelona.

Domènech i Montaner i les Bases de Manresa. 5 de juny 2017. Centre de Lectura de Reus, Reus.

Domènech i Montaner i les Bases de Manresa. 16 de maig 2017. Pavellons Güell, Barcelona.

Lluís Domènech i Montaner i el Dr. Marià Serra. Higienisme i urbanisme a Canet de Mar d’entre segles. XI Trobada d’entitats de recerca local i comarcal del Maresme. 8 de maig 2017, Vilassar de Mar

Domènech i Montaner i les Bases de Manresa. 18 d’abril 2017. Sala Plana de l’Om de l’Ajuntament de Manresa, Manresa.

El modernisme de Lluís Domènech i Montaner: claus per entendre la seva arquitectura. 8 de març 2016. Associació de Guies Habilitats per la Generalitat de Catalunya.

Lluís Domènech i Montaner (1849-1923). Higienisme i modernisme a la Catalunya d'entre segles". 14 d’octubre, Facultat d’Infermeria i Medicina de la Universitat de Girona.

Marià Serra i Font i Lluís Domènech i Montaner. Higienisme, urbanisme i modernitat al Canet de Mar d’entre segles. 8 de juny. XIX Jornada de Recerca Sanitària del Maresme organitzada per la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears – Filial del Maresme. 8 de juny 2016, Aula Magna del CRTTT Canet de Mar.

El modernisme de Lluís Domènech i Montaner: claus per entendre la seva arquitectura. 17 de maig 2016. Aula d’Extensió Universitària Ramon Juncosa de Barcelona, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.

L'empremta de Lluís Domènech i Montaner a la ciutat de Reus. 10 de març 2016, Reus. Organitzat pel Centre de Lectura de Reus i la Universitat Rovira Virgili.

El modernisme de Lluís Domènech i Montaner: claus per entendre la seva arquitectura. 8 de maig 2013. Aula d’Extensió Universitària de Calella, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.

De la primitiva fortalesa medieval a l’actual Castell de Santa Florentina. Mil anys d’història a Canet de Mar. 11 d’abril de 2015, Aula CRTTT Canet de Mar. Organitzat pel Centre d’Estudis Canetencs, l’Arxiu Comarcal del Maresme i l’Institut Ramon Muntaner

La vall de Canet a l'entorn de l'edat mitjana. A: Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt, Canet de Mar, 30 de juny 2013. Organitzat per Edicions Els 2 Pins, Centre d'Estudis Canetencs i Ajuntament de Canet de Mar

El modernisme de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Claus per entendre la seva arquitectura. A: Aula Universitària de Calella, Calella, 8 de maig. Organitzat per l'Aula d'Extensió Universitària de Calella.

1933. Quan les dones de Canet pogueren votar. A: Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt, Canet de Mar, 3 de maig de 2013. Organitzat per Sàlvia i ANC - Canet per la Independència.

El modernisme de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Un exemple de reactivació turística i patrimonial. El cas de Canet de Mar. A: UNED - Barcelona. 26 i 27 d'abril. Dins el curs de La Recuperació del Patrimoni històric i natural de la província de Barcelona. Organitzat per UNED-CUXAM.

L'altre Lluís Domènech i Montaner. Disseny, arts gràfiques i projectes editorials. Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt, Canet de Mar, 25 d'abril 2012. Organitzat per Sàlvia. Associació de Dones de Canet de Mar

Lluís Domènech i Montaner i el nacionalisme català. A: Universitat de la Gent Gran de la UNED. Casa museu Lluís Domènech i Montaner, Canet de Mar, 15 de juny 2010.

Lluís Domènech i Montaner i Eduard Ferrés i Puig. A: Museu de la Marina, Vilassar de Mar, 15 de novembre 2008

Lluís Domènech i Montaner: el llegat modernista al Maresme. A: Llibreria Robafaves, Mataró, 2 d’octubre 2008

Marià Serra i Font i els orígens del catalanisme polític a la Costa de Llevant. A: Aula Magna de l’Escola de Teixits de Punt, Canet de Mar, 17 maig 2005.

L’origen del catalanisme polític a Canet de Mar. A: Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar, 21 de març de 2003


L’enclavament de l’Odèon a cavall de la història de Canet de Mar. A: Escola Superior d’Arquitectura del Vallès. Sant Cugat del Vallès, 5 de març 2002.

Viatge Interactiu per la història de Canet. A: Aula Magna de l’Escola Universitària de Teixits de Punt. Edicions Els 2 Pins, Canet de Mar, 20 de desembre 2001.

“La història ens jutjarà a tots”. Anàlisi del procés de guerra al president Lluís Companys, 60 anys després de la seva mort. Actes del 60è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys,
Sant Pol de Mar, Sala d’Actes Municipal, 11 d’octubre 2000.

Joaquim Pou, la mirada a la cultura i les arts A: Col·lectiu Tertúlies de Sant Pol. 16 d’octubre 1999.

Joaquim Pou, l’exili, retorn i mort del polític santpolenc A: Col·lectiu Tertúlies de Sant Pol. 16 d’octubre 1999