Passa al contingut principal

A Ràdio Canet, explicant històries de Domènech i Montaner

Aquest matí he estat a Ràdio Canet, a la secció mensual d'"El Racó d'Història" que faig al programa La Rierada de l'amic Dani Grao. 
He aprofitat per parlar dels projectes descoberts de l'arquitecte Domènech i Montaner, que ja vam publicar en aquest bloc. D'una banda hem parlat del bust de Ricard Domènech, que és de l'escultor Eusebi Arnau i que es troba a la Casa Domènech. Si bé és la cara del fill de Domènech, la peça va servir per donar els mateixos trets facials a la imatge escultòrica de Sant Rafel, que trobem en una fornícula elevada en un dels primers pavellons de l'Hospital de Sant Pau.
D'altra banda, també hem parlat dels models de guix que representen dos patges medievals que vaig localitzar a l'Hotel de Santa Fe i que són els modelats originals del taller de Massana que van servir per esculpir els que encara hi ha al pati d'armes de Santa Florentina. La xerrada d'aquest mes també ha servit per iniciar la promoció de la Ruta Lluís Domènech i Montaner que organitzaré el proper 14 de gener.  Qui estigui interessat en assistir-hi, que truqui al 62 767 38 27 i reservi plaça.