Passa al contingut principal

Ruta Domènech amb la gent de l'Ateneu de Sant Cugat

Els Amics del Centre Cívic de l'Ateneu de Sant Cugat han visitat aquest matí Canet de Mar amb l'objectiu de participar en la Ruta Domènech i Montaner que realitzo des de fa mesos a la població.
Hem començat fent una visita a la Masia Rocosa -on hem pogut entrar en contacte amb el Domènech i Montaner més polièdric com a editor, polític, intel·lectual i arquitecte- i tot seguit hem comentat els diferents edificis domenequians de Canet; l'Ateneu (1885), la Casa Roura (1892) i també la Casa Domènech (1919).
També hem visitat l'església parroquial -on hi ha obra de Domènech i Montaner i hem comentat diferents projectes religiosos no reeixits- i hem enfilat el camí cap al cementiri. Hem visitat els panteons de la família Domènech i Roura, el pantéo innacabat dels Montaner i Vila, la capella panteó de Juli Font Montaner i la  làpida funerària de Lluís Domènech i Roura (1885-1887). 
Acabada la visita, la colla de Sant Cugat han anat a comprar els típics vitralls de Canet a les pastisseries del poble i després han fet un dinar modernista al restaurant Casa Roura.