Passa al contingut principal

El 19 de maig... cinquena Ruta Lluís Domènech i Montaner per Canet

Foto: Consol Hernández
El dissabte, 19 de maig portaré a terme la cinquena Ruta Lluís Domènech i Montaner per Canet. Es tracta, com sempre, d'una passejada històrica i patrimonial que ressegueix l'empremta singular que va deixar l'arquitecte modernista al nostre poble. La visita començarà a les 10 del matí amb una sessió introductòria a la Masia Rocosa i després comentarem la vinculació de Domènech amb Canet. Aquest lligam ens servirà per començar la ruta domenequiana per la població, analitzant obres com l'Ateneu, la Casa Domènech i la Casa Roura, on entrarem en el seu interior. 
Durant la jornada farem esment a d'altres projectes -alguns d'ells no reeixits- com el de la façana de l'església parroquial, el passeig de la Misericòrdia o l'altar de la Puríssima, així com també els que van desaparèixer amb els anys com la creu de Pedracastell o la fàbrica Jover.
Acabarem la ruta al cementiri de Canet, comentant l'arquitectura funerària que Domènech va dissenyar per a la seva família. Si esteu interessants en participar en aquesta proposta cultural, reserveu la vostra plaça trucant al 62 767 38 27 o bé envieu-me un correu a carles.saiz@terra.es i us faré arribar la informació ampliada. El preu de la visita és de 10 euros (inclou l'entrada a la Masia Rocosa).