Passa al contingut principal

El 22 de setembre, 7a Ruta Lluís Domènech i Montaner per Canet



El proper 22 de setembre, a les 10.00 del matí, encetem la segona temporada de la Ruta Lluís Domènech i Montaner per Canet, amb la seva 7a edició.
L'activitat, de 2,5 hores de durada, ressegueix, a fons, l'empremta de l'arquitecte per la població. Es comença des de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner i a partir d'aquí es dóna pas al tour domenequià. Es comenta la Casa Domènech, l'Ateneu de Canet, la Casa Roura, els diferents projectes de l'església parroquial, el passeig de la Mare de Déu i l'antiga fàbrica Jover i Serra. Precisament, de la fàbrica Jover, es presentaran les darreres novetats de Domènech i Montaner en el conjunt fabril. La passejada acabarà al cementiri de Canet, on es poden veure els diferents panteons que l'arquitecte va projectar per a la seva família amb escultures de Josep Llimona i Pau Gargallo.
Qui estigui interessat en fer la Ruta, cal que reservi les places al telèfon 62 767 38 27 o que enviï un correu a carles.saiz@terra.es. El preu de l'activitat és de 10 euros i inclou l'entrada a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.
L'activitat compta amb el suport del Centre d'Estudis Canetencs i des del mes d'abril està recomanada per la revista Descobrir.