Passa al contingut principal

I Ruta Lluís Domènech i Montaner per Reus i presentació de la revista Domènechiana número 4 al Centre de Lectura

Delegació canetenca amb els membres del CEDIM davant la façana del Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata de Reus
El dilluns, 29 de setembre, el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner va organitzar una ruta Lluís Domènech i Montaner per Reus. Més de cinquanta canetencs van traslladar-se en autocar fins a la capital del Baix Camp per participar, durant tot el dia, de l'activitat. Es va visitar la Casa Navàs, la Casa Gasull i la Casa Rull, on vam ser rebuts per Joaquim Sorio, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus. Després de dinar, a la tarda, el tour va continuar a l'Institut Psiquiàtric Pere Mata i després al cementiri municipal, on vam poder veure la Capella Panteó Margenat, obra també de Lluís Domènech i Montaner.
 
A les set de la tarda, la delegació canetenca va visitar el Centre de Lectura de Reus on els membres del CEDIM van presentar el volum número 4 de la revista Domenechiana a la sala d'actes de l'entitat, acompanyats de Xavier Filella, president del Centre de Lectura i Joaquim Sorio, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus.
El president del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner va encetar l'acte exposant l'activitat de l'entitat durant aquest any i tot seguit van intervenir els articulistes de la revista Sergi Alcalde, Josep M. Buqueras, Xavier Mas i Gemma Martí. L'acte va ser conduït per Jaume Massó, president de la Secció de Geografia i Història del Centre de Lectura.
 
Xavier Mas, president del Centre d'Estudis Canetencs; Ricard Cantano, delegat del CEDIM a Reus; Gemma Martí i Carles Sàiz, membres de Junta del CEDIM; Joaquim Sorio, regidor de Cultura de Reus; Jaume Massó, president de la Secció de Geografia i Història del Centre de Lectura; Sergi Alcalde, membre de Junta del CEDIM i Josep M. Buqueras, delegat del CEDIM al Tarragonès