Passa al contingut principal

El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner aprova els projectes per al 2016


Reunió d'una part de la junta directiva del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner

El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner ha fet avui el balanç de les activitats realitzades durant l'any 2015 i ha aprovat els diferents projectes que portarà a terme durant l'any 2016.

Gener-Març 2016: Treballs per a la creació de la Taula Domènech i Montaner. 
El CEDIM seguirà treballant el primer trimestre de 2016 amb la creació de la Taula Domènech i Montaner que intentarà aplegar totes les institucions domenequianes i posteriorment també als propietaris dels edificis, per tal d'organitzar, conjuntament, diferents activitats relacionades amb Domènech i Montaner.


Març 2016: Participació dels membres del CEDIM a les Jornades de Modernisme a Reus amb dues ponències.

El Centre de Lectura de Reus ha convidat als membres del CEDIM a participar a les Jornades del Modernisme que es celebraran durant el març a la ciutat de Reus. Concretament, els membres del CEDIM impartiran el 10 de març dues conferències; la primera, sobre l'arquitectura de Domènech i Montaner a Reus i la segona, analitzarà el projecte, no reeixit, del Teatre Circ de Reus.

Abril 2016: Edició de la revista Domenechiana número 7 i presentació del nou volum a la Fonda Espanya de Barcelona.


Setembre 2016: Edició de la revista Domenechiana número 8 i presentació del nou volum al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona

Setembre 2016: Participació del CEDIM a la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar


Desembre 2016: Edició i presentació de Lluís Domènech i Montaner (1849-1923). Obra arquitectònica raonada. Volum 1. 

El CEDIM presentarà, el 27 de desembre, per commemorar el Dia Domènech, el primer volum de l'obra arquitectònica raonada de Lluís Domènech i Montaner que aplega els edificis i projectes que l'arquitecte va realitzar a la ciutat de Barcelona, Badalona, Balaguer i Bustiello. Aquest volum, anirà precedit d'un estudi introductori on s'analitza tota l'arquitectura domenequiana i complementa el volum 2 d'aquest treball que es va presentar el desembre de 2015.