Passa al contingut principal

Esmorzar-tertúlia sobre Domènech i Montaner

Presentació de l'acte, per Josep Isern del col·lectiu "Amics d'en Pep Rovira". Foto: Sergi Alcalde
Conferència de Carles Sàiz (CEDIM), "Domènech i Montaner i el primer catalanisme"
A l'acte hi han assistit una quarantena de canetencs i descendents de Domènech i Montaner. Foto: Sergi Alcalde
 

El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner, en col·laboració amb el col·lectiu "Amics d'en Pep Rovira", ha organitzat aquest matí l'esmorzar tertúlia en record a Domènech i Montaner al Restaurant del Santuari de la Misericòrdia de Canet de Mar. 

La matinal s'ha encetat amb la conferència "Domènech i Montaner i el primer catalanisme (1887-1892)" que ha anat a càrrec de l'historiador Carles Sàiz i Xiqués, president del CEDIM. Tot seguit l'escriptor Xavier Mas ha fet una aportació sobre "En Pep Rovira, quan a Canet ningú parlava de modernisme" i per tancar les dissertacions ha pres la paraula Josep Rovira, que ha presentat el llibre Nadales de Xavier Mas.

L'acte, que ha estat dirigit per Josep Isern, ha comptat amb més d'una quarantena de canetencs, -entre ells l'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell; els tinents d'alcalde Pere Xirau, el tinent d'alcalde Lluís Llovet i l'exalcalde Joaquim Mas Rius- així com descendents de Lluís Domènech i Montaner com Maria Mercè Domènech i Casellas, Lluís Domènech i Girbau, Lluís Thomas Lieb i Montse Obach Domènech.