Passa al contingut principal

Iniciem el curs d'extensió universitària "L'Hospital de Sant Pau, de Domènech i Montaner" al centre UNEDBarcelona

Moments abans d'iniciar el curs a la seu de la UNED a Barcelona
Ahir vam donar inici a la primera sessió del curs "L'hospital de Sant Pau, de Lluís Domènech i Montaner. Patrimoni de l'Humanitat" organitzat per UNED Barcelona. Es tracta d'una proposta d’extensió universitària que pretén aprofundir en el coneixement d’aquesta obra cabdal de l’art català, avui Patrimoni Mundial de la Humanitat. Un curs que va adreçat al públic en general, gestors culturals i guies turístics que vulguin incorporar nous continguts al seu treball professional al voltant de la figura i obra de Lluís Domènech i Montaner.

El període lectiu es divideix en quatre sessions de tres hores (13, 15, 20 i 22 de novembre). A la primera, es va fer una introducció a la vida i obra de Lluís Domènech i Montaner per comprendre la seva arquitectura mentre que a les següents jornades aprofundirem en els trets identitaris del recinte hospitalari, analitzant en primer lloc la proposta original projectada per l’arquitecte, en una altra sessió aprofundirem en l’obra executada i reservarem el darrer dia per posar em comú els coneixements adquirits amb una visita comentada a l’actual complex modernista.

Al curs hi participen una quarantena d'alumnes i compta amb l'assessorament del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM) i la col·laboració del RecinteModernista Sant Pau.