Passa al contingut principal

S'exhaureixen les places per a la presentació de la Domenechiana 14 al Palau Montaner


El proper dimecres 24 d'abril a les 18 h el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner presenta el nou volum de la revista Domenechiana al Palau Montaner de Barcelona.


Sentim comunicar però, que en menys de 24 hores s'han exhaurit les places per assistir a l'acte de presentació.


L'acte comptarà amb les intervencions dels autors dels articles, que seran presentats pel sr. Estanislau Vidal-Folch, director de l'Àrea de Foment de la Delegació del Govern a Catalunya.



En aquest volum podreu trobar els següents estudis:


Domènech i l’art del repussat. Els relleus decoratius de les portes cotxeres del Palau Montaner, a càrrec de la Dra. en història de l'art, Lluïsa Amenós Martínez.


Lluís Domènech i Montaner i el japonisme. Dels esgrafiats del Cafè-Restaurant (1888) als de la Fonda Espanya (1903), a càrrec de l'historiador de l'art, Ricard Bru i Turull.

Les excursions científiques de Lluís Domènech i Montaner. Un excursionista singular i un observador polisèmic, a càrrec de l'escriptor Xavier Mas Gibert.

Domènech i Montaner i el catalanisme polític (IV). De la crisi de la Lliga Regionalista a la formació del catalanisme republicà (1904-1914), a càrrec de l'historiador i 
president del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner, Carles Sàiz i Xiqués.


L’evolució estilística de les portes interiors dissenyades per Domènech i Montaner, a càrrec de la restauradora de béns mobles, Gemma Martí Rey.

Can Rocosa de Canet i les cases del seu entorn. De la casa d’un fadristern del segle XVI al lloc d’estiueig de Domènech i Montaner, a càrrec de l'arquitecte tècnic, Sergi Alcalde Vilà.