Passa al contingut principal

Ja tenim programades les visites del mes de novembre!

6 novembre a les 10h

Visita al Castell de Santa Florentina de Canet de Mar
Preu: 14€

Ens endinsarem a la casa de 
Ramon de Montaner i Vila, propietari de la Casa Forta de Canet, que va encarregar al seu nebot Lluís Domènech i Montaner la restauració i ampliació de l’immoble amb peces originals gòtiques que havia anat adquirint per incorporar-les al casal dels seus avantpassats. Durant el recorregut pel castell podrem observar gran quantitat d'escultures, realitzades per escultors modernistes consagrats, com Antoni Samarra i Tugues, Carles Flotats i Galtés i Dídac Massana, així com vitralls i enteixinats policromats de gran qualitat que confereixen a l'immoble un clar aire medieval.



13 de novembre a les 10.30h
Visita al Palau Montaner de Barcelona
Preu: 12€

El Palau Montaner va ser la residència de l’editor barceloní Ramon de Montaner i Vila, un dels personatges més adinerats de la Barcelona d’entre segles. 

Farem una visita comentada amb una sessió introductòria a l'antiga sala d'estar del Palau i tot seguit visitarem diferents estances com el vestíbul, la sala de fumadors, el menjador i la planta primera on podrem anar resseguint tots els elements decoratius projectats per l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. 



27 de novembre a les 10.30h
Ruta El modernisme burgès de Domènech i Montaner a l'Eixample dret de Barcelona
Preu: 10€

Farem un recorregut per les diferents obres burgeses que l’arquitecte va aixecar a l’Eixample Dret de Barcelona. 

En aquest itinerari guiat descobrirem la història i els detalls d’edificis singulars com la Casa Lamadrid, l’antiga Farmàcia Duran i España, el Palau Montaner, la Casa Thomas, l’Editorial Montaner i Simon i la Casa Lleó Morera. En alguns dels edificis s’accedirà en el seu interior.



Reserveu la vostra plaça a: 
📧info@cedim.cat o al telèfon ☎️652882457

Les visites d'aquest mes de novembre comptem amb el suport de la Delegació del Govern a Catalunya, de l'Ajuntament de Canet de Mar, de Castell de Santa Florentina SAU, Fundació Antoni Tàpies, Cubiñà i Farmàcia 1896.  
Totes les visites i rutes del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner compten amb radiotransmissors per donar qualitat a les explicacions i auriculars d'un sol ús.