Passa al contingut principal

El 19 de maig la Taula Domènech celebra la primera trobada del món domenequià i presenta les actes del III Simposi Lluís Domènech i Montaner

La Taula Lluís Domènech i Montaner celebrarà aquest proper dijous 19 de maig a les 12 del migdia la I Trobada de tot el món domenequià, a la Sala Domènech i Montaner del recinte Modernista de Sant Pau, que és una de les obres més emblemàtiques de l'arquitecte a Barcelona
  
L'objectiu de la Taula, a banda de difondre el patrimoni domenequià, és portar a terme, de manera mancomunada activitats i projectes per posar de relleu la figura i obra de Domènech.

Després de quatre anys d'activitats, entre les quals hem realitzat el I, II i III Simposi, el Dia Domènech amb la celebració de portes obertes al patrimoni domenequià, conferències i publicacions, volem que s'adhereixin al projecte les institucions i propietaris d'edficis domenequians. És per això que en aquesta trobada hi seran presents tots els agents domenequians amb els quals volem establir sinergies i col·laboracions per tal d'assolir aquests objectius i encarar la celebració del centenari Domènech i Montaner el 2023.

Durant l'acte es presentarà la Taula i la publicació de les actes del III Simposi -editat pel Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner- que es va celebrar a Barcelona el 9 i 10 d'abril del 2021. I seguidament, s'exposaran algunes de les propostes per commemorar el centenari i també es dedicarà una estona a fer networking entre els assistents.