Passa al contingut principal

Rutes i visites guiades CEDIM per aquesta tardor

 


Tornem a visitar la Casa Thomas de Barcelona!
 
Un cop acabat l'estiu, tornem a reprendre la visita a la que fou la seu de l'antiga Tipografia Thomas, una obra projectada per Domènech i Montaner que combinava en el mateix edifici el negoci i l'habitatge familiar del propietari.
En aquesta visita guiada us explicarem qui era el propietari i a què es dedicava a través d'una acurada introducció històrica, i seguidament us explicarem tots els detalls del projecte, el sistema constructiu, las característiques indiscutiblement domenequianes, els artesans que hi van treballar i tots els detalls simbòlics que podem veure en la decoració, tant en la façana com en l'interior de l'establiment.
 
Dia: dissabte 22 d'octubre
Hora: 10.30 h
Durada: 1 h 15'
Preu: 10 €
Reserves: info@cedim.cat / 652882457
 
 
 
Visitem el Castell de Santa Florentina a Canet de Mar
 
Iniciarem la visita amb una introducció històrica sobre l'origen i l'evolució de l'antiga Casa Forta, que acabà convertint-se, amb la intervenció de Domènech, en el Castell de Santa Florentina. Seguidament, guiats en tot el recorregut, descobrirem les estances del castell, els detalls decoratius, els artesans que treballaren amb Domènech i un munt de secrets que amaguen les parets d'aquest edifici d'inspiració medieval.
 
Dia: dissabte 19 de novembre
Hora: 10 h
Durada: 1 h 30'
Preu: 15 €
Reserves: info@cedim.cat / 652882457
 
 
 
Ruta El Modernisme burgès de Domènech i Montaner a l'Eixample Dret de Barcelona
 
Farem un recorregut per les diferents obres burgeses que l’arquitecte va aixecar a l’Eixample Dret de Barcelona. En aquest itinerari guiat descobrirem la història i els detalls d’edificis singulars com la Casa Lamadrid, l’antiga Farmàcia Duran i España, el Palau Montaner, la Casa Thomas, l’Editorial Montaner i Simon i la Casa Lleó Morera. En alguns dels edificis s’accedirà en el seu interior.
 
Dia: dissabte 3 de desembre
Hora: 10.30 h
Durada: 1 h 30'
Preu: 10 €
Reserves: info@cedim.cat / 652882457
 
 


 
Visita el Palau Montaner a Barcelona
 
PLACES EXHAURIDES per la visita dels mesos d'octubre i novembre.
Podeu reservar la vostra visita pel proper mes de gener.

Dia: 14 de gener
Hora: 10.30 h
Durada: 1 h 30'
Preu: 12 €
Reserves: info@cedim.cat / 652882457
El grup es tancarà 10 dies abans de la visita.